Община Ракитово, Общински съвет на БСП – Ракитово, Движение „Русофили”

...
Община Ракитово, Общински съвет на БСП – Ракитово, Движение „Русофили”
Коментари Харесай

Фестивал на руската култура „ Ракитово 2022“ ще има през апр...

Община Ракитово, Общински съвет на Българска социалистическа партия – Ракитово, Движение „ Русофили” – Ракитово, Образцово национално читалище „ Будилник 1898” и Сдружение „ Суткя” за втора година провеждат провеждането на фестивал на Руската просвета „ Ракитово 2022” за възстановяване на връзките сред народите на България и Русия посредством популяризация на съветската просвета и във връзка със 144 години от Освобождението на България.
Фестивалът ще се организира на 30 април 2022 год. още веднъж в салона на ОНЧ „ Будилник 1898” – гр.Ракитово с начален час 10:30 часа.
Всички самостоятелни реализатори или групи, които имат предпочитание да вземат участие, могат да отворят и попълнят атачмънтите със поръчки за регистрация и да ги изпратят на посочения в тях адрес или е-поща.
Заявка за присъединяване на групи
Заявка за самостоятелни участници
Фестивалът ще се организира според въведените в страната противоепидемични ограничения и съгласно настоящата все още на осъществяване заповед на министъра на опазването на здравето.
В тази връзка при регистрацията си на място, участниците следва да предствавят годен „ Зелен документ “ или негативен ПСР тест.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР