Община Пловдив спечели награда на БАИТ (Българска асоциация по информационни

...
Община Пловдив спечели награда на БАИТ (Българска асоциация по информационни
Коментари Харесай

Вижте каква голяма награда спечели Община Пловдив

Община Пловдив завоюва премия на БАИТ (Българска асоциация по осведомителни технологии) за принос в развиването на осведомителните и информационни технологии. Отличието получи заместник-кметът Стефан Стоянов по време на публична гала, която се организира през вчерашния ден в София. Конкурсът премиите на БАИТ се провежда за 7-и следващ път и е под патронажа на президента на Република България – Румен Радев и под егидата на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Община Пловдив завоюва в категорията „ Общинска администрация “ за въвеждане на програмата „ Дигитализация на образователния развой “ и въвеждане на облачни технологии в учебните заведения в града.

„ През 2019г. всички 30 000 възпитаници в Пловдив ще имат достъп до облачни технологии. Благодарности към всички над 400 учители, които към този момент се включиха в процеса и особено към нашия сътрудник Център за креативно образование “, съобщи Стефан Стоянов по време на събитието.

Община Пловдив завоюва премия в конкуренция с общините Бургас, Сливен, Ловеч, Варна и Столична община.

Общо 127 регистрации от 88 персони, компании и институции в 11 категории бяха направени в конкурса  „ Наградите на БАИТ “ за 2017 година до крайния период 15 януари.

С този собствен план БАИТ желае да се отдаде дължимото на всички персони, институции и компании, които със своя професионализъм, иновативност и дейна гражданска позиция са дали своя принос през 2017 година за развиването на осведомителните и информационни технологии

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР