Община Пловдив е сред 60-те работодателски организации, включили се във

...
Община Пловдив е сред 60-те работодателски организации, включили се във
Коментари Харесай

Социалните услуги на Пловдив в „Ден на кариерата“

Община Пловдив е измежду 60-те работодателски организации, присъединили се във форума „ Ден на кариерата “, който се организира през днешния ден в Новата постройка на ПУ „ Паисий Хилендарски “. Щандът на локалната администрация презентира обществените услуги, които общината дава.

„ Община Пловдив има най-голямата мрежа от обществени услуги у нас. За да я поддържаме, разчитаме и на фрагментите, готови в компетентност „ Социални действия “ в ПУ „ Паисий Хилендарски “, с който  сполучливо си сътрудничим “, съобщи по време на откриването на форума зам.-кметът по спорт, юношески действия и обществени политики Георги Титюков.

Той прегледа щандовете на работодателските организации дружно с Веселина Ботева – шеф на дирекция „ Социална политика “ и Надя Танева – шеф на дирекция „ Социално подкрепяне “.

Форумът е проведен от Университетски център за кариерно развиване и Студентски съвет на Пловдивски университет и ще продължи до 13.30 ч. през днешния ден. Студентите имат опция по време на събитието да се срещнат със стажантските стратегии, практики, свободните работни позиции освен в дирекция „ Социална политика “ към Община Пловдив, само че и в секторите финанси, човешки запаси, осведомителни технологии, туризъм, стопанска система и др.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР