Община Оряхово благодари на всички, включили се в спектакъла Песен

...
Община Оряхово благодари на всички, включили се в спектакъла Песен
Коментари Харесай

Община Оряхово благодари на всички, включили се в спектакъла Песен за огън и лед

Община Оряхово благодари на всички, присъединили се в спектакъла " Песен за огън и лед ".
" С играта на огъня по лицата на хората и фасадите, с уханието на греяна ракия и халва, със звуците и стъпките на маскирани хора, „ Песен за огън и лед “ ще остави едно друго и изключително, ново и неподправено чувство за смяна ", написаха от локалната администрация.
Община Оряхово благодари на Христина Цонева – началник на Клуб „ Традиции и полезности “ към ЦПЛР-ОДК „ Людмила Живкова “ и децата от Кукерската и група, на Илиян Тодоров – началник на Група за пресъздаване на обичаи и традиции към НЧ „ Надежда 1871 “ и момчетата от Кукерската му тайфа, на Марко Кръстев – лидер на Кукерската група и началник на Клуб „ Изкуство и виртуална среда “ към ЦПЛР-ОДК „ Людмила Живкова “, на Габриела Велкова и младежите от Клуб „ Европейски разговор “ за пресъздаване на ритуала „ Хамкане “, на Боряна Маринова и Цветанка Михайлова и дамите от ТС „ Оряховски ритми “ към НЧ „ Надежда 1871 “, на Капка Илиева и танцьорите от Търговска колегия „ Жива вода “, на Домашен обществен патронаж, Детска ясла №1 и Пенсионерски клуб „ Детелина “ за кулинарния колорит на празника, на Асен Бошнаков и Цветелина Кирковска за греяната ракия, на „ Мечкарите “ с началник Иван Минков от с. Гиген, на Гайдарски състав „ Войводите “ с началник Атанас Младенов от Пловдив, на Ивайло Недялков, Владимир Янков, Емил Мекишев, на Милен Младенов и Пенка Кръстева с дребният по състав, само че неповторим екип от хора. 
На всички учители и жители, на всички кметства и читалища съпричастни с начинанието.
" Всички вие, дружно и за следващ път доказахте, че културата е онази, специфична и неугасваща искра, която ни прави по своему по-човеци! ", написаха от общината в Оряхово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР