Община Мездра пусна анкетно проучване на общественото мнение за опазването

...
Община Мездра пусна анкетно проучване на общественото мнение за опазването
Коментари Харесай

Община Мездра пусна анкета за опазването на околната среда

Община Мездра пусна анкетно изследване на публичното мнение за опазването на околната среда, оповестиха от локалната администрация.
Проучването се организира по отношение на създаването на Общинска стратегия за запазване на околната среда за интервала 2021-2027 година и нейни приложения.
Запитването би трябвало да събере мнението на жителите, заинтригуваните страни и бизнеса по въпросите, свързани с опазването на околната среда на територията на община Мездра.
Целта на изследването е да се осведоми обществеността за създаването на тази стратегическа стратегия, да се вземат поради и отразят изразените отзиви и рекомендации.
Анкетната карта е анонимна и може да бъде открита на формалната интернет страница на Община Мездра: и в Центъра за информация и услуги на жителите в постройката на Общината.
Анкетните карти могат да се подават в период до 31.10.2020 година:
• в Центъра за информация и услуги на жителите при Община Мездра,
• на електронен адрес:
Предвид основаната изключителна COVID-ситуация и неналичието на опция за анкета онлайн и/или провеждането на работни срещи с Вас, попълването на актуалната анкета е от особена значимост за качественото и навременно разработване на програмата, допълват от общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР