Община Ловеч разочарова абитуриенти, като предварително им взе парите, показва

...
Община Ловеч разочарова абитуриенти, като предварително им взе парите, показва
Коментари Харесай

Местната управа на Ловеч разочарова абитуриенти

Община Ловеч разочарова зрелостници, като авансово им взе парите, демонстрира обява на ученичка от ловешката ПЕГ " Екзарх Йосиф I ". Момичето и нейни съученици, които приключват учебно заведение тази година, желали да изненадат класната си ръководителка Снежанка Димитрова, като я поканят по нетрадиционен метод на бала си. Децата се договорили с администрацията на общината за подпомагане за лъчение на образен надпис върху близки скали. 
" Обсъдихме всичко с Димитрина Дренска (директор на дирекция " Образование, просвета и туризъм " ) и тя ме увери, че е нужно единствено да платим, да се разберем за времетраенето и всичко е готово. Внесохме парите още същия ден и получихме фактура ", споделя във фейсбук Мария Петрова. Учениците са платили 75 лв. за лазерен лъч. 
В деня на поканата всички чакали с неспокойствие, само че надписът по този начин и не се появил. Учениците се опитвали да се свържат с оператора, само че не съумели. " 50 души чакахме 40 минути под дъжда да стартират надписите. Останахме безпределно разочаровани. По-късно получихме парите си назад, дружно с една торба неистини и опити за отплата ", написа още дванадесетокласничката. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР