Община Ловеч и Съюзът на българските автомобилисти (СБА) - клон

...
Община Ловеч и Съюзът на българските автомобилисти (СБА) - клон
Коментари Харесай

За пръв път в осмомартенското рали в Ловеч ще участват освен жени и мъже

Община Ловеч и Съюзът на българските автомобилисти (СБА) - клон Ловеч, провеждат на 19 март (събота) автомобилно съревнование с прибавен темперамент, отдадено на 8-ми март. То ще се открие в 10:00 часа на площада  пред жп гарата в Ловеч, оповестяват от общинската администрация. 

До присъединяване в надпреварата за първи път се позволяват мъже, дружно с дамите. Те би трябвало да са водачи на МПС, притежаващи удостоверение за правоуправление на автомобил категория “В ”.  Мъжете и дамите ще се състезават в обособени категории.

С еднакъв автомобил може да се състезава повече от един лидер, като реда на пускане да се съобрази от уредниците, тъй че водачите да разполагат с най-малко 5 минути за подготовка.

Автомобилите ще се разделят по класове - общоприети коли – до 1600 куб. см и над 1601 куб. см, и модифицирани. Състезанието е за майсторско кормуване и ловко притежаване на автомобила в придвижване.

Водачите би трябвало да имат постоянна застраховка „ Гражданска отговорност ”. Автомобилът би трябвало да е минал годишен механически обзор, а за модифицираните да има механически паспорт.        
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР