Община Ловеч е отличена в категория Утвърдена културно-историческа дестинация за

...
Община Ловеч е отличена в категория Утвърдена културно-историческа дестинация за
Коментари Харесай

Община Ловеч е отличена в категория „Утвърдена културно-историческа дестинация”

Община Ловеч е отличена в категория „ Утвърдена културно-историческа дестинация ” за 2022 година от Медийната компания „ К и П Адвъртайзинг “, издател на списание „ Дестинация България “.

Грамотата получи кметът Корнелия Маринова, награждаването стана на 14 юни 2022 година в Централен боен клуб, София, по време на годишната балканска туристическа среща за обмяна на положителни практики. Корнелия Маринова благодари за оценката и акцентира, че туристическият поток през последните години, макар пандемията, се усилва. 

По време на събитието бяха отличени с грамоти и други институции, съдействали за развиването и одобряването на туризма в страната ни.

Годишната балканска туристическа среща на списание „ Дестинация България “ събра десетки представители на туристическия отрасъл от цялата страна. В събитието взеха присъединяване зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева, представители от посолствата на прилежащите ни страни, регионалният шеф на област Смолян, кметове на общини и кметства. Гостите на събитието и наградените получиха и комплимент-подарък от „Магията на българската роза“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР