Община Кюстендил презентира туристическия си потенциал на най-голямото международно туристическо

...
Община Кюстендил презентира туристическия си потенциал на най-голямото международно туристическо
Коментари Харесай

Община Кюстендил презентира туристическия си потенциал на най-голямото международно туристическо изложение в света

Община Кюстендил презентира туристическия си капацитет на най-голямото интернационално туристическо ревю в света Internationale Tourismus – Börse /ITB/ – Берлин, Германия.

Българският щанд беше открит персонално от министъра на туризма Зарица Динкова. Зам.- кметът на Община Кюстендил Кристиян Иванчов разиска с министър Динкова вероятностите за развиване на туризъм. Министърът Динкова пое ангажимент да посети Община Кюстендил, където на място да се запознае с богатия капацитет на региона.

Част от туристическото ревю беше и модул за Медикъл и СПА туризъм.

Д-р Сийка Кацарова, ръководител на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА) и вицепрезидент на Европейската СПА асоциация (ЕСПА) презентира евентуалните опциите на България за развиване на здравен туризъм. Община Кюстендил сподели капацитета си да предлага услуги в региона на здравния туризъм.

Съставът на минералните води и историята на Кюстендил като амбулатория, която датира от Римско време са представки за превръщането на Кюстендил в известна дестинация за здравен туризъм.

Презентацията беше направена пред немски медии, туроператори, телевизионни екипи, блогъри и влогъри от целия свят.

България взе участие с грациозен и атрактивен щанд на туристическото ревю. Визията на представителния български щанд е извънредно съвременна. Арка от рози, живи цветя и виртуална действителност пленяват гостите на българския щанд.

Община Кюстендил популяризира опциите за туризъм в града по новаторски и атрактивен метод, показвайки своите забележителности посредством новите технологии – 360 градусова виртуална презентация с VR очила. VR презентацията на екипа от Община Кюстендил е още веднъж измежду най- желаните атракции.

Тази година България още веднъж заема централно място на най-голямото туристическо ревю в зала 3.2., като щандът се разполага на повърхност от 500 кв.м.

Страната ни е показана от 35 български туристически компании и общини, които имат опция да се презентират и осъществят бизнес контакти като организират срещи в особено проектирани и брандирани самостоятелни работни места.

Освен Кюстендил на ревюто се показват и общините Варна, Созопол, Банско, Стара Загора, Кюстендил, Самоков, Столична Община Оперативна програма Туризъм и Поморие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР