"Община Камено е една от 16-те общини в цялата страна,

...
"Община Камено е една от 16-те общини в цялата страна,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Жельо Вардински: Община Камено е сред 16-те общини без задължения в страната

"Община Камено е една от 16-те общини в цялата страна, които нямат отговорности. Това е доказателство за непоклатимост и отговорно свършена работа. Имах доста проекти, осъществих една част от тях през мандата си, само че не разреших да тегля и един лев заем. " Това съобщи претендентът за втори мандат на Камено от ГЕРБ Жельо Вардунски на среща с жителите на село Тръстиково.

Благодарение на работата на Общината през последните 4 години в Тръстиково ще има чиста вода по чешмите във всяко домакинство. Изграждането на водопроводната мрежа ще завърши до месеци - един от най-големите триумфи на общинската администрация, ръководена от Вардунски.

Канидатът за кмет от ГЕРБ пое ангажимент пред жителите на обитаемото място за възобновяване напълно на инфраструктурата след ремонта на ВиК мрежата, нова спортна площадка за младите, повсеместен ремонт на църквата, както и инсталиране на камери за видеонаблюдение, с цел да се понижи престъпността.

За идната година общината има решение за казуса с противозаконните сметища. Вече е актуализирана огромна част от механизацията на БКС, само че общинската администрация има проекти да закупи още два микробуса, които изцяло гратис ще събират отпадъците по селата, с цел да не се стига за безсистемно изхвърляне.

Жельо Вардунски се срещна и с жителите на село Трояново. Възстановяване на улиците в обитаемото място след привършване на построяването на водопроводната мрежа, повсеместен ремонт на центъра, ремонт на здравната работа, разчистване на сметището, гробищния парк и отваряне на пътя от село Вратица към автомагистралата са част от амбициозната му стратегия. Пред локалните жителите Вардунски показа кандидатурата на Петър Иванов за кмет на селото, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ.

"Ще бъда кмет на всички! Няма да работя по благосклонности и партийни такъми, както е до момента! Няма да разпределям лампи и казани единствено на моите симпатизанти, каквато е политиката на досегашния кмет! Време е за смяна! ", показа пред присъстващите Петър Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР