Община Дупница ще създаде собствен инспекторат от служители, чиято задача

...
Община Дупница ще създаде собствен инспекторат от служители, чиято задача
Коментари Харесай

Осем общински инспектори ще следят за реда в Дупница

Община Дупница ще сътвори личен инспекторат от чиновници , чиято задача ще бъде да наблюдават за публичния ред . Причината е, че съгласно кметът Първан Дангов локалната полиция бездейства. Той я упреква даже и в редица нарушавания

В същото време против самия него в прокуратурата е импортирана тъжба от началника на полицейското ръководство в града Йордан Зарев за отправена опасност, съобщи „ БНР “. 

По случая има формирано досъдебно произвеждане, а самата опасност е била отправена по телефона. По този случай сега се събират доказателства. 

Кметът упреква полицейските чиновници, че били най-големите извършители на разпоредбите за паркиране . Затова той разпореди до ръководството да има нова маркировка, да бъдат сложени колчета и конуси. 

Първан Дангов упреква служителите на реда и за други нарушавания, както и в безучастие . Те дължали на обществото съответни дейности, както и съблюдаване на закона. За никого не било загадка, че имало доста служители на реда, които работели по автокъщи посредством трети лица. Имало и такива, които употребявали обществени жилища, само че нямали право на това. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР