Община Долни чифлик набира младежи, желаещи да участват в курс

...
Община Долни чифлик набира младежи, желаещи да участват в курс
Коментари Харесай

По проект обучават в курс по фотография младежи от Варненски общини

Община Долни чифлик набира младежи, искащи да вземат участие в курс по снимка. Той ще се организира като част от дейностите по плана " Разнообразяване на културния и обществен живот в община Долни чифлик, повишение потенциала на локалните представители и разпространение територията на МИРГ, като положително място за вложения и туризъм “. Той се финансира от Програмата за морско дело и риболовство 2014-2020 година посредством метода ВОМР. Общият му бюджет е 48 349, 49 лева Бенефициент е локалната администрация, научи Varna24.bg от Областния информативен център във Варна.

Основната цел на плана е да се увеличи туристопотокът, да се разнообразят културният и обществен живот, както и да се разпространяват общините Долни чифлик, Бяла и Аврен като положително място за вложения и туризъм.

Като част от заложените по плана действия ще бъде проведен и извършен 4-дневен курс по снимка. В него ще имат опция да се включат младежи на възраст от 15 до 29 години от трите общини. Желаещите да посещават занятията могат да получат подробна информация на тел. 0882 559 902 или на място в постройката на Община Долни чифлик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР