Община Благоевград положи новa асфалтова настилка по участък от четвъртокласната

...
Община Благоевград положи новa асфалтова настилка по участък от четвъртокласната
Коментари Харесай

Община Благоевград асфалтира път до вилни къщи в м. Бодрост

Община Благоевград постави новa асфалтова настилка по сектор от четвъртокласната пътна мрежа до вилна зона в м. Бодрост, при емблематичната чешма.

Ремонтираната права е близо 0,5 км, а широчината му е 3 м.

С обновяването на пътя се има за цел основаване на по-благоприятни условия както за пешеходци, по този начин и за водачите на МПС.

До момента част от него бе на земна основа, а друга с асфалт, само че с нарушена целокупност.

През лятото, по предписание на кмета на Благоевград Илко Стоянов, бе ремонтиран и пътят за м. Бодрост, като бяха изкърпени всички дупки от 3-ти до 16-ти км, в това число.

М. Бодрост се посещава целогодишно от поданици и посетители на Благоевград, а сега се вършат и действия от частен вложител, ски писта „ Картала ", която се намира наоколо, да се трансформира във водещ курорт.

Община Благоевград изкърпва неравности по асфалтовата настилка на разнообразни места в града регулярно, според авансово направен график.

Жителите на града могат да подават писмени заявки за улици, нуждаещи се от изкърпване до 14 декември. Причината за избрания период е, че през зимния интервал асфалтовите пещи се гасят, а активността се възобновява напролет.

Заявленията следва да бъдат входирани на гишетата на Деловодство, намиращи се на партера на общинска администрация или да бъдат изпратени на e-mail: [email protected].

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР