Община Асеновград информира местното население, че във връзка с планирана

...
Община Асеновград информира местното население, че във връзка с планирана
Коментари Харесай

Временно спира обслужването на гарждани в общината и полицията в Асеновград

Община Асеновград осведоми локалното население, че по отношение на планувана профилактика на електрозахранването и, осъществявано от " ЕВН " - клон Асеновград - общинската администрация краткотрайно ще прекрати работата с жители .

Работното време на общината на следващия ден, 01.07.21 година (четвъртък), ще бъде редуцирано - от 08:00 ч. до 12:00 ч. От идващия ден - петък (02.07.21 г.) работата и обслужването на хората ще продължи по нормалния ред. Общинската администрация благодари на жителите за проявеното самообладание и приемливост.
 Временно стопират тока на Община Асеновград Временно стопират тока на Община Асеновград
Временно стопират тока в постройката на Община Асеновград, с цел да бъде осъществена профилактика. Това заяви кореспондентът на Actualno.com о...

За четири часа на следващия ден следобяд ще бъде прекратено и приемането на заявки и издаването на документи за идентичност в паспортната работа на Районно ръководство - Асеновград. Причината още веднъж е спирането на електроподаването. Часовете, в които институцията няма да работи с жители, е от 13:00 ч. до 17:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР