Обществото е склонно, чувайки нещо от трибуната, да приеме, че

...
Обществото е склонно, чувайки нещо от трибуната, да приеме, че
Коментари Харесай

Зам.-директорът на СДВР: Гражданско неподчинение в Конституцията няма

Обществото е склонно, чувайки нещо от трибуната, да одобри, че нещо е истина, а то не е. " Гражданско непокорство " в Конституцията няма. Меко казано лъжи са изказванията, че отсам жители могат да пречат на други жители. Това сподели зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. ком. Антон Златанов. По думите му всеки има право на демонстрации, само че по законовоустановения ред. У нас режимът не е позволителен, а осведомителен. Трябва да има заявление за митинга.

" Именно и аз също се нервирам за моменти, в които ни упрекват в принуждение. Тактиките на полицията е задоволително толерантна. Това го вършим за всички, не се стремим да пазим която и да е партия. Ние запазване гражданския ред ", разяснява Антон Златанов.

" В тези 40 дни имаше " изненади ", които ги разбираме от Фейсбук. При всяко изненадващо блокиране на придвижването, постоянно в клопката сред блокажа остават десетки коли. На прилежащите кръстовища се слагат служители на реда да отбиват придвижването ", съобщи по тематиката с напрежението на бул. " Ситняково " преди няколко вечери.

Гл. комисар Златанов увери, че Министерство на вътрешните работи е пристигнало на мястото на " грозната сцена " в точния момент. Не е имало авансово заявление, че там ще има обсада. Златанов сподели, че от трибуната уредниците на митинга споделят едно, само че не постоянно тълпата следва заръката.

" Палатковия лагер на " Орлов мост " за мен е противозаконен ", сподели Антон Златанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР