Обществеността е абсолютно болна до зъби“ от проклетите“ разкрития относно

...
Обществеността е абсолютно болна до зъби“ от проклетите“ разкрития относно
Коментари Харесай

Обществеността е „болна до зъби“ от разкритията на RTÉ, каза Dáil

Обществеността е „ безусловно болна до зъби “ от „ проклетите “ разкрития по отношение на финансите и управническите практики в RTÉ, чу Dáil.

TD Шин Фейн Пиърс Дохърти сподели, че наподобява „ единствените хора, които са подведени под отговорност “ са тези, които са изправени пред съда за това, че не са платили телевизионния си лиценз.

Говорителят на партията по финансите прикани държавното управление да вземе решение по отношение на бъдещия модел на финансиране на RTÉ, като упорства, че държавните „ съмнения “, „ кавги “ и „ колебливост “ вършат обстановката „ влошена “.

Шин Фейн съобщи, че ще отстрани системата за такси за телевизионни лицензи и финансира RTÉ и други публични медии посредством директно финансиране от хазната.

Танайст Микеал Мартин сподели, че има терзания по отношение на независимостта на медиите, в случай че RTÉ получи директно държавно финансиране, само че сподели, че споделя „ ужасата на господин Дохърти от разгръщащите се събития в границите на RTÉ “ и неналичието на ръководство в телевизионния оператор.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР