Общественият интерес в момента не е да се вдига 20%

...
Общественият интерес в момента не е да се вдига 20%
Коментари Харесай

Волен Сидеров с ексклузивен коментар! Има ли вътрешни разногласия и какви са проблемите в коалицията…

Общественият интерес сега не е да се подвига 20% водата, какъвто е казусът в Ямбол да вземем за пример. Аз ще направя всичко допустимо това да не се случи. Така водачът на “Атака” Волен Сидеров разяснява повишаването на водата и отражението на този факт върху публичните настройки.

“Имам рецензии към КЕВР, която утвърди покачването на цената на водата. Настоявам това да се поправя и да се поправи, както и това покачване да не се случи. Затова, в случай че се наложи може да се създадат и законодателни промени. Тази Комисия не би трябвало да е толкоз самостоятелна, както е в този момент “, съобщи още Сидеров пред “Събуди се…”.

„ Тези хора, които са там, са с политически пристрастия и политически визии. Хора като Светла Тодорова и ръководителя на Комисията Иван Иванов са тъкмо такива”, добави Сидеров.

На въпрос за какво по този начин остро скочи против съдружните си сътрудници по отношение на приходите на хората и “пързалките и шейничките” за Пирин, Сидеров отговори: “Това не е нито офанзива, нито нахлуване. Това е припомняне. Длъжен съм да го кажа поради хората, които ни направиха трета политическа мощ. Има недоволни гласове и защото аз съм индивидът, който идеологически е движил групировката, те се обръщат към мен”.

“Времето на съдружното ни наличие в Народното събрание не е толкоз голямо… Но цялостен месец страната да се занимава с Банско… Всички вести започваха с това кой е срещу и кой е за. Не считам, че това е настоящият въпрос, с който би трябвало да се занимава държавата”, означи водачът на “Атака”.

Той разяснява още, че с съдружните си сътрудници Красимир Каракачанов и Валери Симеонов нямат крайни различия по основни въпроси. Според Сидеров – всеки има право на своята позиция, в това число и тази за втория въжен превоз в Банско: “Валери Симеонов е човек доста деятелен, деятелен. като се захване с нещо, той го прави. И като се е захванал с този въпрос, той сякаш се вторачва прекомерно доста. Има и други територии, на които ние би трябвало да действаме… Защо не приказваме за златните концесии, да вземем за пример? Аз приказвам за това от години в парламента”.

“Коалицията е компромис, доколкото може да движи нещо напред, да движи страната ни напред. Моят мироглед, че Турция не може да бъде в Европейски Съюз, остава. Моят мироглед за тракийските парцели остава. Това, което мисли министър председателят Борисов, е негово право. Българският народ е избрал тази партия и този водач на партия, който има такава политика по отношение на Турция. В този смисъл аз се оказвам малцинство. Но ние работим с партия ГЕРБ, тъй като в такава обстановка аз мога да направя нещо за моите гласоподаватели – като съдружен сътрудник, а не като съпротива. Съгласието да бъда в коалиция с партията, с която имам разлики по много въпроси, е с цел да мога да свърша нещо”, съобщи Волен Сидеров.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР