Общественият интерес към нея не само че не намалява с

...
Общественият интерес към нея не само че не намалява с
Коментари Харесай

Тоца уточни: Бъдете спокойни, мъжът ми не е бедняк!

Общественият интерес към нея освен че не понижава с времето, само че като че става все по-силен. Наскоро тя подвигна женитба с предприемача Ивайло Батинков и това провокира поредна доза злословия. Какво е истината за брачна половинка ѝ, какво цени най-вече в него, какъв е животът им дружно и какви са проектите им за бъдещето? Това разкри Антония Петрова в извънредно искрено изявление пред „ Уикенд”.

- Антония, към този момент няколко седмици си омъжена за Ивайло Батинков. Свикна ли към този момент или еуфорията продължава?
- В еуфория съм, откогато сме дружно. Всичко се случва доста бързо и едновременно, само че е прелестно. По-интересна обаче е неговата позиция. Той споделя: „ Ама то било доста готино да си женен! Никак не е ужасно!”. Даже твърди, че би го предложил на другари.

- Не изпитваше ли боязън от сватби след неуспеха на първия си брак?
- Не бих споделила, че бракът ми е провален, тъй като сама съм го прекъснала. Не пострадвам от това, че съм била омъжена и не се е получило. Дори го считам за нещо хубаво, което ми се е случило и след това съм решила да прекъсна, защото към този момент не съм имала чувството от преди. Нищо не пречи да се омъжиш още веднъж, когато срещнеш подобаващия човек. Но не ми се желае да съпоставям единия брак с другия, тъй като няма смисъл. Ако ти е било добре някъде, си щял да бъдеш там или най-малко да се бориш за това. В момента се усещам чудесно и не виждам причина хората да не се женят. Интересното обаче е, че в никакъв случай не съм желала да се бракосъчетавам. Винаги мъжете са го желали. Не съм от вида дами, чието битие се дефинира от това да се омъжат вярно и да родят деца. Нито в единия случай съм била основател на брака, нито в другия, само че когато са ми го предложили, съм се съгласила.

- Не си мечтала да се видиш в бяла рокля...
- Може би съм мечтала, само че моделските и манекенските години са ми дали толкоз доста бели рокли, че тръпката е отминала. Чувствала съм се като принцеса на сцена, не е било нужно да се омъжа, с цел да го усетя. Моят претекст за брак е да се свържа с индивида, който обичам. Хората няма да повярват, само че съм консервативна в тези неща. Смятам да вземем за пример, че децата би трябвало да се раждат в брака. Винаги съм мислила, че в случай че имам дете, ще желая да съм омъжена за бащата. Не одобрявам съжителстването без брак. Щом живеете дружно и имате съществени планове, е хубаво да се ожените. Не считам, че това е значимо единствено за дамата. За мен бракът демонстрира почитание към колегата.

- Четох някъде, че мъжът ти не е чак толкоз богат, че сте създали евтина женитба за 5000 лева…
- Не е хубаво да приказвам за пари, само че пребивавам сносно и това не се дължи единствено на брачна половинка ми. Историята с тези 5000 лв. е доста смешна, тъй като другояче писаха, че роклята ми коствала 20 хиляди…

- Но била платена от майка ти.
- Майка ми и татко ми, както и неговите родители, не са ни плащали сватбата. Платили сме си я ние. Ако пък са толкоз значими цифрите, мога да кажа, че единствено прическата и гримът ми костваха към 5000. Сватбата беше 3 дни в Гърция, поехме разноските за всички посетители. Не знам по какъв начин ги измислиха тези 5000 лв.. Само да отидем да подпишем в гражданското и да се почерпим в един ресторант в София, би коствало толкоз. За страдание, и двамата имаме доста зложелатели…

- Как си обясняваш това?
- С мои някогашни другари и негови някогашни приятелки. И двамата сме доста търсени и харесвани, колкото и нескромно да звучи. Доста хора се разстроиха от сватбата ни. Когато той предложения свои другари от детството, всички споделиха, че до момента в който не го видят с халка, няма да повярват, че се е оженил. И го питаха по какъв начин се е дал за един месец, като 39 години никоя не го е вързала, а е имало куп искащи. Злобата и клюките си изяснявам точно с тези някогашни връзки.

- Преди години демонстрира къща с мебели „ Версаче”…
- Тя е на родителите ми в Драгичево. Все още живеят в нея, дори преди дни им бяхме на посетители с Ивайло и родителите му. Направихме си доста хубаво барбекю. Никога не съм показвала жилището, в който живеехме с някогашния ми брачен партньор. С Ивайло живеем в негов апартамент, само че си вършим къща. Искаме да сме на по-широко, по-хубаво място, което приготвяме дружно.

- Може би поради бъдещите наследници?
- Дай, Боже!

- И не си се омъжила за дрипльо, както някои настояват?
- Спокойно, не съм! Но това не е било най-важното за мен, не е било даже в топ 10 при избора ми на сътрудник. Много други неща ме впечатлиха в Ивайло. С него говорихме, че и той от дете е мечтал за такава жена, и аз – за подобен мъж. Все едно сме визуализирали идеалния човек и той се е появил. Той има страхотни качества! Много е трудолюбив и е доста деен. Това, което може да свърши за един ден, други хора не могат да свършат за цяла седмица. Изключително образован е, обогатява ме интелектуално. Много е положителен. Свръхамбициозните хора нормално не са кой знае какъв брой положителни - а той хем е упорит, хем е положителен. В същото време е огромен мъжага, само че и любезен благородник. Изключително учтив е, от положително семейство, бързо реагира, стремително мисли, доста е комбинативен. Всичко е постигнал самичък, което за мен е значимо, тъй като един човек може да има пари, само че да е мамино синче или ленив...

- И парите му не са били водещи в избора?
- Всички качества, които изброих, може би водят до богатство, само че това не трябва да фикс концепция. Много дами вършат грешката да обръщат внимание на крайния резултат – парите на един мъж. Парите идват и си отиват. Важното е, в случай че някой ден се изгубят, човек да може да изплува. Моят съвет е да изберат интелигентен мъж, който може да се оправя в спешни обстановки, тъй като всяка жена желае непоклатимост, никоя не желае мъжът ѝ да е несретник. Но би трябвало да прави оценка качествата му, а не това, което има. Въпросът е, в случай че падне, да може да се изправи, а не да е постигнал нещо поради родителите си, по случайност или с помощта на сенчести моменти от мътилката на 90-те.

- Говори се, че си се омъжила бързо, тъй като си била бременна.
- Със сигурност не съм се омъжила, тъй като съм била бременна. Но и двамата желаеме дете.

- В какви връзки сте с някогашния ти брачен партньор?
- Ако зависеше от мен, щяхме да сме в доста положителни. На него обаче му е по-трудно, тъй че не поддържаме никакви връзки.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР