Обществена поръчка с прогнозна стойност 70 хиляди лева за гардеробиерки

...
Обществена поръчка с прогнозна стойност 70 хиляди лева за гардеробиерки
Коментари Харесай

Има лесен начин да изкарате 70 хиляди лева покрай председателството

Обществена поръчка с планирана стойност 70 хиляди лв. за гардеробиерки е пуснал НДК по отношение на председателството. Това излиза наяве от публикация на уеб страницата на Агенцията за публични поръчки. Търсят се чиновници, които да провеждат и обезпечават помощ при настаняването на посетителите и да обслужват гардеробните пространства за събития, провеждани в постройката на НДК, написа Канал 3.

В профила на търсените чиновници има условие те да са минали обучителни курсове по долекарска помощ и реакция в спешни обстановки. Броят на търсените хора се разпределя според от мащабността на провежданите събития. За дребни - от 350 до 650 гости, ще са нужни сред 10 и 15. При събиране до 2000 души ще са нужни сред 20 и 30 гардеробиери. За най-големите събития с до 4000 гости ще би трябвало да се обезпечават най-малко 50 чиновници.

Ако е належащо, с изключение на на дрешника тези чиновници ще раздават и рекламни или други нужни за съвещанието материали. Изискването е те да са с безупречен и внушителен външен тип и облекло, с положително равнище на британски език и с доста положителни обществени и отзивчиви умения. Още 70 хиляди лева са заделили от НДК и за наемането на конгресно-конферентна техника за в допълнение техническо застраховане на събитията. Нужни са дискусионна и преводаческа система. Ще се наемат спомагателен преводачески пулт и кабина за двама преводачи. Търсят се още централно устройство, микрофони, дискусионни пултове със светлинни знаци, слушалки и цялата нужна техника за звуково застраховане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР