Обсъдихме две теми – първата е приоритетите на българското правителство,

...
Обсъдихме две теми – първата е приоритетите на българското правителство,
Коментари Харесай

Денков: Обсъдихме с еврокомисаря приоритетите на правителството

Обсъдихме две тематики – първата е целите на българското държавно управление, второто е по какъв начин да използваме опцията на нейната позиция като еврокомисар, обвързван с обучение, просвета, просвета и нововъведения, което дава опция на България да се възползва оптимално от европейските фондове, както и всички принадлежности, които можем да използваме от Европейски Съюз. Това съобщи министър председателят Николай Денков след среща с българския еврокомисар Илиана Иванова, представен от.
.

Еврокомисарят Илиана Иванова разгласи, че Шенген и еврозоната са измежду главните цели, както и ресорът, който е поела от Мария Габриел – нововъведения, обучение, просвета и спорт. Доста значими задания остават, предстоят ни срещи и с отрасловите министри, с които ще приказваме в детайли.

Тя разгласи, че те могат да работят дружно.
.
По думите на Денков, България има характерна уязвимост - неналичието на закон, който да подсигурява отбраната на интелектуална благосъстоятелност от позиция на научни нововъведения. Готов е новият закон за нововъведенията, като по този метод можем да запълним законова празнота, която пречи, съобщи министър председателят.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР