Образувано е досъдебно производство във връзка с боя в Поморие,

...
Образувано е досъдебно производство във връзка с боя в Поморие,
Коментари Харесай

Спасителят от Поморие с обвинение, задържан е за 72 часа

Образувано е досъдебно произвеждане по отношение на багра в Поморие, при който избавител и французин се сбиха за свободно място на плажа.

На спасителя е повдигнато обвиняване за лека телесна щета, осъществена по хулигански подбуди и осъществена с особена свирепост. Това е закононарушение от общ темперамент. Предвидено от закона наказване е затвор до 3 години, сподели окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Прокуратурата е постановила задържане на обвиненият за 72 часа. Ще бъде желана марка за държане под стража.

Старши комисар Калоянов съобщи, че случая е от 24 юни.

„ На телефон 112 е подаден сигнал за скандал. Служителите, отишли на място виждат, че той е завършил. Разписани са очевидци, само че думите им са били много спорни. Именно заради тази причина спасителят не е бил арестуван в същия ден “, акцентира старши комисар Калоянов.

Предстои изясняване на условия кой е почнал абсурда, кой пръв е показал вербална и кой физическа експанзия.

От полицията прибавиха, че сходни случки са ежедневни по българските плажове. И дадоха образец със случай от през днешния ден, при който още веднъж на плажната линия в Поморие две компании са се снимали взаимно, след което се е стигнало до вербална експанзия и замеряне с пясък. Полицейски екип се е намесил и е предотвратил разрастването на спора. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР