Образувано е досъдебно производство срещу отец Серафим Бармуков, който се

...
Образувано е досъдебно производство срещу отец Серафим Бармуков, който се
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Арестът на отец Серафим в Малко Търново заради сигнал на католик?

Образувано е досъдебно произвеждане против отец Серафим Бармуков, който се грижи за църквата „ Успение Богородично” в Малко Търново, научи Lupa.bg от чудесно осведомени източници. Попът е пуснат на независимост, откакто бе арестуван на 30 юни, до момента в който се готви за следобедна работа.



До през днешния ден няма публична информация за задържането на свещеника. Според мълвата той имал педофилски пристрастености и е бил засичан в обществените мрежи да търси информация по тематиката.

Негови сътрудници в расо го дефинират като чудак и не желаят да го разясняват. По информация на медията ни отец Севастиан от католическата черква " Света Троица " в Малко Търново има зъб на поп Серафим и прави всичко допустимо да бъде заменен. Каква е повода за това обаче не е ясно. Възможно е и католикът да е пуснал сигнала против него.

Много е мъчно да се потвърди дали отец Серафим Бармуков е педофил. Трябва родители на деца да проговарят, в случай че несъмнено, знаят за сходни похищения, разяснява пред Lupa.bg правист.

Арестуваното отче е от Сливен. През почивните дни се прибира при жена си в родния град. Странно е за какво не си е намерил работа в някоя локална черква, а е предпочел да служи в Малко Търново.

Криминалисти от Бургас изведоха към 16 часа на 30 юни от църквата „ Успение Богородично” в центъра на Малко Търново отец Серафим Бармуков. Досега никой от правораздавателните органи не е дал информация за това.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР