Образованието е надпартийно, то е ценност на обществото. Това каза

...
Образованието е надпартийно, то е ценност на обществото. Това каза
Коментари Харесай

Александър Грозданов - БСП: Образованието е надпартийно, то е ценност на обществото

Образованието е надпартийно, то е полезност на обществото.

Това сподели специалистът към Комисията по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие в Столичния общински съвет Александър Грозданов по време на кръгла маса на тематика „ Проблеми в системата на междинното обучение ".

„ Образованието е политика, само че не е партия. Образованието е надпартийно, то е полезност на обществото. То е богатство, до което всеки би трябвало да има достъп.

Надявам се, че в днешния ден, разяснявайки проблемите, които много непринудено сме определили, ще стигнем и до оферти, които бихме могли да предложим на общинското и националното управление на просветителната система ", сподели още той.

„ Една забележителна част от нашите полемики в годините обратно последователно намират реализация, без значение от държавното управление и партията.

Преди 10-ина години в наши диалози беше заложено условието за сензитивно съществено увеличение на възнаграждение на учителя.

Днес това е реалност, въпреки и осъществен от други. Преди 7-8 години настоявахме учителите, които работят с деца в неравностойно състояние да бъдат подтиквани материално. Днес това също е реалност и ние също не ревнуваме. Днес задачата е да подпомогнем с нашите хрумвания националното обучение ", сподели още Грозданов

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР