Обратното броене започна! Teen Boom Fest ’22 идва в Благоевград

...
Обратното броене започна! Teen Boom Fest ’22 идва в Благоевград
Коментари Харесай

Дара, Торино и Пашата, Мъци, Йоан-Петър, Дара Екимова, Алпер Чочев и Ивайло Захариев пристигат в Благоевград с TEEN BOOM FEST’22 – най-обичаният фестивал от младите в България

Обратното преброяване стартира! Teen Boom Fest ’22 идва в Благоевград на 28 май. Емоционално зареденият, музикално дразнещ и обществено ангажиращ фестивал застава на стартовата линия и дава начало на своето трето издание от Благоевград.

Пространствата към площад „ Георги Измирлиев” ще съберат на едно място най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри, музиканти, спортисти и артисти от екрана и обществените мрежи. В ролята на водещи ще видите звездното семейство Артьом Анатолиевич - ARTi и гласовитата хубавица Кристина Дончева /Kristina Doncheva/. Входът е свободен и всички сa поканени!

Началото ще бъде сложено в 16.00 часа с вълнуващи почитател срещи с известните инфлуенсъри-влогърът Мъци, който ще презентира и първата си книга „ Лисица” и TikTok сензациите Йоан-Петър, Presinka, BlackGogo, Светлозара. Заедно с тях ще бъдат още основателят на едни от най-смешните клипчета в Интернет - Kumbata, усмихнатите Megsun, К.LINA, Linsho, Just Boomy, Kibritq. Там ще са и Alper Chochev, който има 100 000 клиента в YouTube, а обособени негови епизоди имат по 200 000 гледания. Сред специфичните посетители е харизматичният артист Ивайло Захариев.

От 19.30 часа сцената на TEEN BOOM FEST’22 ще се наелектризира с най-големите шлагери на музикалната хала Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. Концертът ще се трансформира в същински празник на модерната музика, по тази причина не го пропускайте.

Една от водещите задачи на TEEN BOOM FEST е обществената отговорност към младото потомство – предварителна защита на заплахите, които ги заобикалят - използването на наркотични субстанции, педофилия и рискови игри в обществените мрежи, принуждение и други. Това е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, артисти, влогъри, спортисти и артисти.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си има две сполучливи години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, което трансформира фестивала в Платформа – магнит за младото потомство сред 8 и 25 години и техните фамилии.

TEEN BOOM TOUR се осъществя от ‘ФЕСТИВАЛ БГ”, с партньорството на Община Благоевград, КФМ, CreateX, White water. Инициативата се поддържа от Министерството на младежта и спорта. Ексклузивен медиен сътрудник е THE VOICE BULGARIA.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР