Обратно на разпространените твърдения, че всеки държи съдбата си в

...
Обратно на разпространените твърдения, че всеки държи съдбата си в
Коментари Харесай

Знаци, които показват, че никога няма да станете богати

Обратно на публикуваните изказвания, че всеки държи ориста си в ръцете и може да стане богат, нещата не постоянно са тъкмо по този начин. Имате ли късмет да станете по-богат човек? За да прецените, ви предлагаме 9 предизвестия. Ако се виждате в долните признаци, пътят към благосъстоянието ви няма да е елементарен. Стремите се по-скоро да спестявате, в сравнение с да печелите

Спестяването в действителност е основно, с цел да станеш богат, само че не и в случай че пречи на печеленето. Именно върху това се концентрират богатите хора.
Ключът към триумфа е отново да се икономисва, само че да престанем да се тормозим, че парите не ни стигат, а да измислим по какъв начин да печелим повече. В последна сметка, с цел да спестиш, би трябвало първо да ги спечелиш.

Все още не сте почнал да инвестираш

Един от най-ефикасните способи за спечелиш повече пари е да ги инвестираш. Колкото по-рано започнеш, толкоз по-добре. Милионерите влагат приблизително 20% от техните доходи всяка година. Богатството им не се мери от количеството пари, което вършат, а от това по какъв начин го влагат и икономисват, написа Рамит Сетхи в бестселъра си " Ще те науча по какъв начин да станеш богат ".

Работите на твърда заплата

Повечето хора избират да им се заплаща за несъмнено време - на твърда заплата или на час. Богатите хора обаче избират да им се заплаща за получени резултати и по принцип са на свободна процедура.

По-принцип да си на уговорена заплата е по-бавният метод за разцвет, считан за най-сигурният.

Купувате си неща, които не може да си позволите

Ако не се простирате съгласно чергата си, няма да забогатеете. Дори в случай че започнете да печелите повече, не го използвайте като опрощение, с цел да повишите стандарта си на живот. " Купих си първия първокласен часовник и съответната кола, едвам когато бизнесът ми и вложенията ми даваха доста доходи " - написа милионерът Грант Кардън. Според него по-важно е да те познават по работата ти, в сравнение с по джаджите, които си купуваш.

Преследвате нечии други фантазии - не своите

Ако искаш да си сполучлив, би трябвало да правиш това, което обичаш. Само по този начин твоята пристрастеност към работата ще бъде непрекъсната. Много хора вършат грешката да преследват нечия друга фантазия или цели, а по този метод не се кефят на това, което работят.

Рядко излизате от зоната си на комфорт

Ако искаш да забогатееш, да бъдеш сполучлив или да вървиш напред в живота, би трябвало да свикнеш с несигурността и дискомфорта. За богатите хора несигурността е всекидневие.

Физическият и прочувствен комфорт са цел на междинната класа. Да си милионер не е елементарно, а потребността от комфорт може да се окаже разрушителна.

Нямате цели за парите си

Парите няма просто да се появят, би трябвало да работиш за тях. Ако искаш вероятно да станеш богат, би трябвало да имаш ясна и точна цел, която да се трансформира във финансов проект, който да извърши въпросната цел.

Първо харчите, а след това спестявате каквото остане

За да забогатееш, заплати първо на себе си.
когато завоюват пари, множеството хора първо се разплащат на кой каквото дължат, наема, кредитната карта, мобилният оператор, страната и така нататък Вместо това първо спестявайте. Отделяйте най-малко 10% от общия си приход в самото начало и нещата ще станат автоматизирани, ще се научите да живеете без тези пари.

Вярвате, че не сте способни да станете богати

Повечето пора имат вяра, че да си богат е привилегия единствено за късметлии. Истината е, че в капиталистическо общество, всеки има право да бъде богат, в случай че желае да основава богатства и за близките.

Започнете да се питате: " Защо не и аз "? И мислете за велики неща. Богатите хора имат огромни упования. Защо идващият милион да не е ваш.

Източник: webcafe.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР