Обрат в позицията на Има такъв народ - преди да

...
Обрат в позицията на Има такъв народ - преди да
Коментари Харесай

Обрат: ИТН ще обяви новия си проектокабинет след консултации за подкрепа

Обрат в позицията на " ИТН " - преди да показват новото си предложение за държавно управление с техен мандат, ще проведат съвещания с обединенията, от които чакат поддръжка. Това заяви депутатът Ивайло Вълчев след съвещание на парламентарната група.

" Нещата, които би трябвало да се афишират в Народното събрание, ще ги разгласяваме в Народното събрание. Нещата, които би трябвало да бъдат оповестени в диалог с другите парламентарни групи, ще ги научат първо те в диалог с тях, по този начин, както изисква тази професионална диалогичност. Няма да употребявам фразата, че сме си създали нужните заключения, само че всяка информация, която би трябвало да бъде комуникирана с останалите, ще бъде комуникирана там, където ѝ е мястото и там, където първо заинтригуваните ще я чуят. Мисля, че в последните дни показахме с всичките си думи и дейности, че безусловно осъзнаваме това, което лежи на нашите рамене ", осведоми Вълчев.

От " ИТН " отхвърлиха да разясняват дали още веднъж ще предлагат Ива Митева за ръководител на Народното събрание. Възнамеряват да разгласят решението си в пленарната зала.

" Вие (медиите- бел.ред) бяхте несъгласни с тона, които зададохме. Затова в този момент ние ще споделяме по метода, който е дължим в тази ситуация и ще споделяме в действителност първо с хората, които първи би трябвало да научат ", сподели Ивайло Вълчев.

Според него диалозите с другите обединения в Народното събрание надали ще са в сряда, когато е по-скоро " параден " ден, само че ще се схванат по кое време ще се случат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР