Обрат по случая Дебора няма. Просто защитата на Георги Георгиев

...
Обрат по случая Дебора няма. Просто защитата на Георги Георгиев
Коментари Харесай

Адвокатът на Дебора: ДНК-то и стъпката не оневиняват Георги. Има достатъчно доказателства срещу него

Обрат по случая " Дебора " няма. Просто отбраната на Георги Георгиев прави всичко допустимо, с цел да извлече каквато и да е обосновка на това, което имат. Дали има или няма ДНК, дали отпечатъкът е негов или не, са дейтайли, които би трябвало да бъдат обсъждани в подтекст на събраните доказателства. 

Това разяснява пред Нова тв юристът на Дебора Михайлова Димитър Киров. 

Категорично смятам, че това, че не е открито ДНК или че следата е от друга обувка, не води до оневиняването му. Това значи просто, че в границите на 48-те часа след действието не е осъществено както би трябвало следствието, т.е. пропуснато е да се съберат голям брой доказателства, изясни юристът. 



Но това не значи, че не са събрани задоволително доказателства, които да сочат, че той е отговорен. А какво е пропуснато, не мога да кажа, просто по причина, че то е пропуснато. Каквото не е събрано в точния момент, не е събрано както би трябвало, което дава опция на нападателя да прикрие следите си, а това пък дава опция на отбраната му да се пробва въз основата на тези елементи да го оневини. Това са обстоятелствата. До този миг, макар пропуснатите моменти при започване на следствието, са събрани задоволително доказателства, които сочат виновността му и не смятам, че има какъвто и да е късмет да се оневини, разяснява той.

Съвкупността на всички доказателства еднопосочно сочат, че той е причинителя, тъй че за мен подозрения няма по въпроса, разяснява още юристът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР