Обраха склад с марихуана за медицински цели до Пловдив, научи

...
Обраха склад с марихуана за медицински цели до Пловдив, научи
Коментари Харесай

Каръшки удар: Обраха склад с медицинска марихуана до Пловдив

Обраха склад с марихуана за медицински цели до Пловдив, научи „ Марица “ от свои сигурни източници. Ударът е станал минути към среднощ преди седмица и е дело на двама души. Марихуаната е отглеждано в помещението, след което готовата продукция се изнасяла за чужбина.

Складът е благосъстоятелност на занимаващия се с транспортен бизнес Васил Пиронков от Асеновград. Той изясни, че помещението е опасано с 16 камери, като по записите органите на реда бързо стигнали до виновниците. „ Трябва да си извънредно малоумен, с цел да влезеш да крадеш в обект с толкоз камери. Освен това, стоката не става за това, за което те си мислят. Това е здравна марихуана, която се употребява в опазването на здравето и няма нищо общо с другата “, описа пред " Марица " Пиронков.

От помещението е изнесен цялостен кашон с продукта, предопределен за експорт. По камерите са разпознали колата, с която апашите са работили, както и тях самите. Виновниците към този момент са арестувани, уточни Пиронков и благодари на полицията за светкавичната реакция и професионалното отношение.

Те първо пробвали да разбият спешната врата, само че защото не съумели, нахлули през прозореца.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР