Обръчът около Киев се затяга. В Богдановка руснаците изградиха нова

...
Обръчът около Киев се затяга. В Богдановка руснаците изградиха нова
Коментари Харесай

Известен украински военен блогър показа с КАРТИ и ВИДЕО настъплението на руските войски

Обръчът към Киев се стяга. В Богдановка руснаците построиха нова база. В региона украинската артилерия не се демонстрира. Изглежда съпротивителните й сили в Киев са доста отслабени. Това сподели украинският боен специалист, публицист и блогър Юрий Подоляка,.

„ Това разреши на съветската армия да премине към идващия стадий на обсада на столицата. За Киев това е доста обезпокоителен сигнал, защото това е предпоследния етап. Следва жестока обсада и заличаване “, предизвести той, представен от " Флагман ".

Роденият в Суми блогър, който поради видеокоментарите за войната в Украйна има към този момент 2,01 милиона клиенти, изясни по какъв начин тактиката на руснаците оказва помощ да си изпълнят сполучливо задачите.

„ Преди дни в Бровар (източно от Киев) съветските танкове унищожиха защитата и се изтеглиха. В Иванков руснаците бяха създали първата си база, само че след това започнаха битка за Ирпен, където им бе нанесено проваляне от артилерията в Киевска област, само че в този момент тя мълчи, тъй като бяха нанесени удари и артилерийските им системи бяха изумени и към този момент не могат да се борят дейно с съветската армия “, изясни Подоляка.

„ Постепенно руснаците си проправя път на югоизток, заложиха си идващия опорен пункт в Бородянка и в този момент образуват нов в региона на Макаров. В Бишев се нанасят артилерийски удари по позицията на украинската армия. Руските воднни просто унищожават опорните пунктове, с цел да им заемат позициите “, добави той.

„ Руската войска е задействала механизъм за блокиране на възлите на защита на украинската войска. При Николаев това работи дейно и към този момент губернаторът на региона не е толкоз самонадеян, колкото преди няколко дни “, разяснява украинецът.

„ Прехваленият гарнизон е към този момент некадърен да противодейства с артилерия, т.е. опциите на николаевската формация на украинските сили на Украйна внезапно понижиха. Около града към този момент е плътна блокадата “, добави той.

„ На Запарожко-Донецкия фронт групировката на украинските войски е блокирана. Руската войска и въоръжените сили на ДНР концентрират вниманието си на изток. Украинските военни схващат, че в един миг ще бъдат отрязани и започнаха опити да се изтеглят на северозапад “, съобщи военният специалист.

„ На източно-Донбаския фронт войската на Луганската национална република сполучливо работи срещу защитата на Рубежное. Те към този момент са в града, започнаха боеве, а в това време тежката техника на ЛНР се прегрупира в региона на Первомайское и към този момент настава на север “, добави той.

„ Обкръжена е групировката на украинските въоръжени сили в региона на Рубежное, Лесичанск и Северодонецк. Днес има боеве в региона на Золотое. Най-интересните събития обаче бяха през вчерашния ден в региона на Изюм, където украинските сили се пробваха да нанесат контраудар, само че бяха разгромени. Там войските на Руската федерация и на ЛНР към този момент се събраха “, сподели още Юрий Подоляка.

Роденият в Суми блогър, който поради видеокоментарите за войната в Украйна има към този момент 2,01 милиона клиенти, изясни по какъв начин тактиката на руснаците оказва помощ да си изпълнят сполучливо задачите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР