Обожавам да виждам парите си там, където мога да ги

...
Обожавам да виждам парите си там, където мога да ги
Коментари Харесай

7 ценни съвета как да спечелим от ненужните си дрехи

" Обожавам да виждам парите си там, където мога да ги виждам – на закачалките в дрешника. " Сещате се за тази фраза на Кари Брадшоу, нали? Аз пък ще кажа, че за всяко момиче идва миг, в който е належащо да поразгледа тези закачалки, да мине главно по рафтовете и да поразчисти, с цел да се освободи от ненужното. А положителната вест е, че вместо досадно занятие разчистването може да се окаже източник на приходи.

В последните дни и дори седмици се учудвам на количеството облекла в дрешника си и на тоталната липса на пространство. Нека си го признаем, всяка от нас разполага с неща, които не носи. Пазим даже и такива, които сме употребили единствено един път, и то преди доста време... като безумно високите обувки за онази женитба, които в никакъв случай повече няма да обуем.

Е, има решение. Вместо да се чудим какво да вършим с облеклата, аксесоарите и обувките, които единствено пълнят дрешника ни – да ги подаряваме ли, да ги изхвърляме ли, можем просто да ги продадем. Така те ще открият своя нов притежател, който ще им отдаде нужното внимание и на собствен ред ще се почувства задоволен и благополучен.

Момичета, знаете ли, че с Shedd можете да спечелите от ненужните си облекла?

Сега ще ви споделя и няколко скъпи съвета, към които можете да прибегнете, ако решите да се възползвате от опциите на приложението.

1. Направете хубава фотография на продуктите, които желаете да продадете, като е доста значимо да не прегъвате и мачкате облеклата.

2. Ползвайте повече хаштагове, за да могат потребителите да ви откриват по-лесно в приложението.

3. Описвайте детайлно всичко, което продавате – посочвайте цвета, номера, размера, типа на продукта, като не пропускате да дадете информация и за дължината и ширината на облеклата, ръкавите, стелките и токчетата.

4. Предварително предвиждайте дали в цената, която обявявате, се включва и куриерската такса за доставка (или последната е за сметка на купувача).

5. Проверете кой е най-близкият офис на куриера, на който сте се спрели, дали той има офиси в цялата страна и какви са изискванията за доставка и натрапен платеж.

6. Отделяйте време да изгладите облеклата, преди да ги снимате (препоръчително е да ги снимате на закачалки).

7. Снимайте на ярък и безпристрастен фон и по опция на дневна светлина.

Тези и още други трикове ще ви бъдат демонстрирани от на няколко срещи в страната. Първите дати на събитията са 12 и 13 май, а локациите – надлежно Велико Търново (парк " Марно поле " ) и Габрово (площад " Възраждане " ).

С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР