Обогатяването превръща печата в изживяване, което осигурява осезателно предимство пред

...
Обогатяването превръща печата в изживяване, което осигурява осезателно предимство пред
Коментари Харесай

Обогатеният печат от А до Я - демонстрация на живо в София


Обогатяването трансформира печата в преживяване, което обезпечава осезателно преимущество пред конкуренцията (илюстрация: Konica Minolta)

Съвременните цифрови технологии за щемпел трансформират докосването в прекарване. Но по какъв начин става това? Българската аудитория ще има опция да види онлайн по време на в особено оборудвания им шоурум в София на 14 и 15 февруари 2024 година Гостите ще се потопят изцяло в процеса на основаване на извънреден печатен артикул – метод, по който елементарният лист се трансформира в притежател на чувство, въздействайки и пораждайки предпочитание.

В динамично развиващия се свят на печатните технологии, една значима наклонност набира скорост – даже огромните марки се ориентират към по-къси тиражи, търсейки персонализация и добавена стойност за своите клиенти. Това е основна смяна в бранша, където в предишното „ огромните поръчки ” бяха норма.

Днес клиентите изискват не просто щемпел, а нещо неповторимо и персонализирано, което да им обезпечи конкурентно преимущество на пазара. Експерти от българския офис на Konica Minolta споделят, че визионерите в промишлеността не се задоволяват с предлагането на „ просто щемпел ”, а непрестанно търсят способи да обогатят и разнообразят своите артикули. Използването на съвременни цифрови технологии за щемпел, в партньорство с компании като френската MGI, е революционизирало процеса, позволявайки основаването на неповторими резултати като непълен лак, тримерен щемпел и метализиран аспект, които преди бяха мъчно постижими при стандартните способи на произвеждане, изключително при по-къси тиражи.

Висококачественият цифров щемпел и нововъведенията в региона на обогатяването на печата способстват за добавената стойност за клиентите в изискванията на възходяща потребност от по-ниски тиражи, персонализация и опаковки и етикети, отговарящи на условията на взрива в електронната търговия.
още по темата
В тази нова епоха, качеството на печата е даденост, а същинската битка за клиента се придвижва в друга сфера – по какъв начин да се отличиш с иновативност и креативност оттатък самия отпечатък.

Обогатяването трансформира печата в преживяване, което обезпечава осезателно преимущество пред конкуренцията. Когато клиентите „ усетят ” текстурираните детайли върху опаковките, те са доста по-склонни да допрян и даже по-вероятно да купят.

Според Джоан Пек, учител по маркетинг в Университета на Уисконсин и един от най-големите специалисти в проучването на хаптичния маркетинг (хаптична се назовава информацията, която придобиваме посредством силата на докосването), точно докосването може да усили желанието за покупка. То дава повече убеденост на клиента в избора му, даже в случай че докосването не е обвързвано с избрана характерност на продукта.

На този декор доставчиците на печатни услуги и маркетолозите от ден на ден се стремят към впечатляващи резултати, с цел да разграничават продуктите си от други марки и да прибавят потребното свойство „ допиране ” към печатния материал. Обогатяването на печата е заключителният щрих, от който те се нуждаят.

Обогатяванията оказват помощ на всеки артикул освен да изпъкне и да се разграничи, само че и да се бори със спада на цените. В предишното имаше наклонност обогатяването да се употребява единствено в артикули от висок клас, до момента в който през днешния ден резултатите се появяват все по-често в артикули за персонална хигиена и поддържане на косата, хранителни артикули и сладкарски произведения, козметични артикули, както и артикули от голям брой други браншове.

След броени дни българските консуматори ще могат да надникнат в тайните на обогатения щемпел. Опаковките, етикетите, кутиите, визитките, досиетата – изобщо всичко, което построява корпоративната еднаквост – може да бъде по-въздействащо посредством силата на хаптичната информация и да оказва помощ на организациите да реализират заложените корпоративни цели.

Всички, които желаят освен да видят по какъв начин скромният бял лист се трансформира във въздействащ притежател на разнообразни чувства, само че и да почувстват целия развой на основаването на чувствата, могат да го сторят на 14 и 15 февруари от 15 ч. в шоурума на Коника Минолта България след за събитието „ Обогатеният печатен артикул – от А до Я ”.

Демонстрационният център е оборудван с последните постижения в региона на цифровите печатни технологии – машини за щемпел AccurioPress C7090, за ламиниране – Amiga 36, за обогатяване на печата – AccurioShine 3600, за рязане и биговане по силует – Plockmatic ColorCut SC6500. В шоурума експертите на Коника Минолта ще показват цялостния развой по основаване на неповторим краен артикул. Ще видите по какъв начин елементарният лист може да бъде трансформиран в слисващ заключителен резултат с удивителна експедитивност.

Събитието ще се организира в два разнообразни дни – 14 и 15 февруари, тъй че заинтригуваните клиенти и консуматори могат да изберат демонстрацията, която е по-удобна за тях. Регистрацията е отворена до запълване на планувания брой участници.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР