Облекчаване на подутия корем с народни средства! Може дори да

...
Облекчаване на подутия корем с народни средства! Може дори да
Коментари Харесай

Зелен сок облекчава подутия корем

Облекчаване на подутия стомах с национални средства!

Може даже да не подозирате, че хеликобактер пилори се крие в организма ви – това са тип спираловидни грам-отрицателни бактерии, които инфектират разнообразни области на стомаха и дванадесетопръстника.

Това са особени бактерии, които не се демонстрират незабавно след попадане в организма. Те могат да се предават посредством немити ръце и храна. Ненавременното лекуване може да докара до пептична язва или даже до рак на стомаха!

Подуване на корема
Инфекцията с хеликобактер пилори има няколко признака, които са едвам забележими: отичане на корема, киселини, диария, метеоризъм и дискомфорт в стомаха. Обикновено, неправилно възприемаме такива признаци като обикновено действие на нашето тяло.

Тази бактерия може наруши здравето на хранителната система, само че и да повлияе на настроението ви. Развитието на бактерии понижава равнището на серотонин в мозъка, причинявайки меланхолия и безпокойствие.

За благополучие заболяванията, породени от хеликобактер пилори, са лечими. Лечението постоянно включва композиция от антибиотици и медикаменти за понижаване на секрецията на стомашен сок.

Адекватната диета и приемът на спомагателни витамини А, С и Е в композиция с цинк са доста значими ограничения, които ще предпазят стомаха от прекалено натоварване.

Желателно е също да се одобряват пробиотици, съдържащи лакто- и бифидобактерии. И не на последно място не забравяйте за хигиената: миенето на ръцете, когато се прибирате и преди да излезете. Водата за пиянство би трябвало да се филтрира или да е изворна.

Рецепта за облекчение на подутия стомах
Съставки:
1 лимон
1 краставица
1 супена лъжица сок от алое
1 връзка копър или магданоз
1/2 с. л. вода

Приготвянето на рецептата е елементарно: просто разбъркайте всички съставки в блендер или кухненски робот. Вълшебният балсам би трябвало да се пие на гладно – задоволителна е 1 чаша дневно. За по-голям лековит резултат можете да пиете още 1 чаша сред храненията!

Вижте още: Как да привлечете силата на парите?

Това лекарство е извънредно потребно за храносмилателната система, ще се почувствате ободрени още след първата чаша! Всички съставки са деликатно подбрани, с цел да подтикват метаболизма ви и да изгарят мазнините даже, до момента в който спите.

Ако намерите тази публикация за потребна, не забравяйте да я споделите с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР