Облечен като гладиатор, испански турист не е знаел, че облеклото

...
Облечен като гладиатор, испански турист не е знаел, че облеклото
Коментари Харесай

Когато сте в Рим, не се обличайте като гладиатори и центуриони, предупредиха властите

Облечен като гладиатор, испански екскурзиант не е знаел, че облеклото му може да сътвори проблеми по време на разходка към известния Фонтан ди Треви в Рим в петък сутринта, написа " Гардиън ".

Властите в италианската столица постановиха нови правила , осъвременени от законодателство от 1946 година, в опит да прекратят небрежното държание , което от дълго време е източник на неодобрение. Една от ограниченията не разрешава обличането като центуриони и позирането за фотоси за печелене на пари. Новите правила също не разрешават храненето до исторически монументи и пеенето в публичния превоз.

Не е ясно дали нарушителите ще бъдат наказвани или просто ще бъдат предупреждавани от патрулиращата полиция на историческите места, само че управляващите в Рим дават обещание " тежки санкции " при къпане в градските фонтани, което постоянно се случва през лятото.

Правилата също включват възбрана за влачене на куфари и сакове на колелца по исторически стълбища , разходка гол до кръста и вървене на групи от бар на бар. Властите се прицелват и в пияниците, които нарушават публичния ред, тези, които пеят в публичния превоз, както и тези хора, които пият от публични чешми със засмукване на чучура . Незаконната улична търговия и продажбата на билети на черно също са неразрешени , както и традицията да се простират облекла сред прилежащи здания.

Старите регулации са осъвременени, с цел да се приспособяват с потребностите на актуалното общество , оповестиха от столичния съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР