Областното пътно управление във Враца обяви конкурс за главен счетоводител,

...
Областното пътно управление във Враца обяви конкурс за главен счетоводител,
Коментари Харесай

Пътното във Враца си търси главен счетоводител, заплатата стига 2 900 лева

Областното пътно ръководство във Враца разгласи конкурс за основен счетоводител, научи организация BulNews.
Бъдещият чиновник би трябвало да подкрепя началника на отдел и шефа на институцията във финансово-счетоводна активност. Той регистрира приходите и разноските, активите и пасивите по счетоводните сметки и на касова основа. В длъжностната му характерност влиза още своевременното отразяване на всички икономически интервенции и навременно правене на нужните доклади и информации. Счетоводителят реализира надзор по съблюдаване и недопускане на нарушавания на финансовата дисциплинираност и най-ефективното консумиране на бюджетни средства. Той би трябвало да подписва всички документи от финансово-имуществен темперамент, от които произтичат права и отговорности за ОПУ-Враца, и да управлява вярното оформяне на първичните счетоводни документи. Бъдещият чиновник също по този начин дава отговор за осъществяването на ежемесечни инспекции на средствата, постъпили в ОПУ-Враца, и взе участие в провеждането на процедура за възлагане на публични поръчки. Изпълнява и други задания при възлагане, съгласно притежаваната подготовка, които не са в несъгласие на закона.
Кандидатите за поста би трябвало да имат висше обучение в степен „ Бакалавър “, за предпочитане в направление „ Икономика “. Изисква се и най-малко 3 години професионален опит.
Заплата за длъжността варира в границите от 730 до 2 900 лв., според Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и Вътрешните правила на Агенция „ Пътна инфраструктура “, според от професионалния опит и достигнатите равнища на възнаграждение за съответната служба.
Подборът ще се организира на два стадия - тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията, и изявление.
Мераклиите за апетитния пост могат да подават документи за присъединяване в състезанието до 23 май, в това число.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР