Областният управител Здравко Димитров проведе поредната работна среща с представители

...
Областният управител Здравко Димитров проведе поредната работна среща с представители
Коментари Харесай

Правят 3 кръгови кръстовища на две нива на Околовръстното на Пловдив!

Областният шеф Здравко Димитров организира следващата работна среща с представители на съдружие " Бизнесът за Пловдив “, на която участваха и Дончо Атанасов – член на Управителния съвет на АПИ, Юлиян Инджов и Паун Иванов – " ИСА – 2000 “, шефът на Областно пътно ръководство – Пловдив Пламен Райчев, зам.-областният шеф Димитър Керин, арх. Маринов, специалисти от Областна администрация и " Пътпроект “.

Това е втората от срещите, които се привикват по самодейност на сдружението, за бъдат построени комфортни пътни връзки на пътищата свързващи Пловдив с Асеновград и Пазарджик. На срещата бяха разисквани опциите за създаване на кръгови кръстовища на две равнища, което доста ще усъвършенства придвижването по натоварените трасета и ще бъдат избегнати големите тапи. Пред Plovdiv24.bg Димитров изясни, че става въпрос за създаване на кръгови на две равнища на кръстовището на Околовръстното с пътя за Марково, на това с пътя за " Коматево " и на в този момент съществуващото кръгово за Пазарджик, което също да стане на две равнища, с цел да бъде оптимално улеснен трафикът.

Бяха разисквани съответни разновидности и бе взето решение при започване на идната седмица да бъде направено задание за планиране на кръгово кръстовище на две равнища на пътя Пловдив-Асеновград

Членовете на съдружие " Бизнесът за Пловдив “ обявиха, че са подготвени да финансират правенето плана, с цел да може в най-кратък период да започват процедурите по неговото създаване. Работната група ще заседава още веднъж при започване на идната седмица, когато ще бъде показано и новото задание.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР