Областният управител Вяра Тодева върна решенията на Столичния общински съвет

...
Областният управител Вяра Тодева върна решенията на Столичния общински съвет
Коментари Харесай

Областният управител на София върна решението за разпределението на комисиите в СОС

Областният шеф Вяра Тодева върна решенията на Столичния общински съвет за избор на заместител ръководители и сформира на комисиите.

" Налице са основни процедурни нарушавания, които постановат преразглеждане на взетите решения. Необосновано е свикано „ изключително съвещание ", без да е посочена нито една причина за така наречен „ извънредност ". Не са спазени условията за периоди и авансово даване на материалите на общинските съветници, което е спънка за вземането на осведомено и обосновано решение. Заседанието е ръководено без даден мандат от определения ръководител на СОС ", написа в известието на уеб страницата на управата. И изясняват, че съблюдават прецизно закона и ще връщат " всяко решение на Столичния общински съвет, което е взето в нарушаване на процедурата, без значение от образуваното болшинство ".

Заседанието е ръководено без даден мандат от определения ръководител на СОС.

От Областната администрация са безапелационни, че ще съблюдават прецизно закона и ще връща всяко решение на Столичния общински съвет, което е взето в нарушаване на процедурата, без значение от образуваното болшинство.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР