Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров изрази убеденост, че

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров изрази убеденост, че
Коментари Харесай

Илиан Тодоров: Борисов е абсолютно прав за проверките на болничните листи

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров изрази увереност, че предоставените инспекции на реда за издаване на болнични листове от премиера Бойко Борисов, са безусловно нужни.

В администрацията на Софийска област също зачестяват случаите на чиновници, които постоянно взимат болнични, с ясното схващане, че бюджетът ще им заплаща през това време. Един подобен случай е с държавен чиновник, на който съм отказал отпуск, само че вместо да се яви на работа, служителят изпраща публикуван болничен лист от деня, в който е декларирана отпуската. Същият чиновник отхвърля да извършва директни заповеди, взимайки си всякога болнични листи. Тревожно е, че същият чиновник от началото на годината до в този момент има издадени болнични листи за 83 работни дни при всичко 122 работни дни. Болничните листи са издадени от три лечебни заведения.

В унисон с желанието на премиера да бъде тестван реда на издаваните болнични листи, декларирам, че в случай че Прокуратурата на Република България предприеме инспекции по отношение на реда на издаване на болничните листи, ще дава цялата налична документи за визирания чиновник, оповестиха от пресцентъра на Областната администрация в София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР