Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров изпрати писма до

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров изпрати писма до
Коментари Харесай

Илиан Тодоров изрази съпричастност към китайските провинции Хубей и Джянси заради коронавируса

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров изпрати писма до губернатора на провинция Джянси - И Лианхонг, до губернатора на провинция Хубей Анг Сяодонг и до президента на Китайската комунистическа партия в провинция Хубей – Ху Ликун, с което показва съпричастност към жителите на китайските провинции във връзка разпространяването на ковид.

"От мое име и от името на регионална администрация на Софийска област сервирам своето най-искрено състрадание към Вас и жителите на провинция Джянси и провинция Хубей, техните фамилии и близки в този тежък миг. Убеден съм, че подхванатите от Вас и от китайското държавно управление ограничения ще се оправят с разпространяването на корона вируса и ще дадат резултат. Ние сме солидарни с жителите на засегнатите провинции и Ви пожелаваме триумф с битката със болестта ", написа в писмото до губернаторите Тодоров.

Пътници на круизен транспортен съд дадоха позитивна проба за ковид

Писмо с изразено състрадание и съпричастност Тодоров изпрати и до посланика на Китай в България Н.Пр. Дун Сяодзюн, оповестиха от пресцентъра на Областния шеф.

Припомняме, че Софийска област има подписани съглашения за съдействие с провинция Джянси и провинция Хубей.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР