Областният управител на София Иван Кючуков обясни пред БНТ какви

...
Областният управител на София Иван Кючуков обясни пред БНТ какви
Коментари Харесай

Областният управител на София обясни какви са причините за забраната да се снима в центрове за бежанци

Областният шеф на София Иван Кючуков изясни пред Българска национална телевизия какви са аргументите за оповестената възбрана на всевъзможен тип снимане на местата, където са настанени бежанците от войната в Украйна, намиращи се на територията на региона.

Той увери, че това не значи възбрана за снимане и че всяка медия, която желае да снима изискванията за настаняване на бежанците от Украйна би трябвало да написа авансово на имейл адрес [email protected].

Моята концепция е: желая да запазя тези хора, техните нерви и надлежно тяхната сигурност. Защо - тъй като една медия си разреши в дословния смисъл на думата да причака една много огромна група от бежанци, които повече от 90% бяха деца и нали, разбирате че откакто са пътували съвсем през целия ден и слизайки от рейса против вас скачат камери и публицисти и така нататък това е задоволителен стрес за децата. Ние не ограничаваме вашия достъп до тях, ние желаеме единствено той да бъде канализиран и той да бъде във време, което е комфортно за тях, когато те са съгласни, с цел да понижим напрежението и напрежението върху тях, изясни Иван Кючуков- регионален шеф на София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР