Областният управител на област Пловдив инж. Илия Зюмбилев връчи на

...
Областният управител на област Пловдив инж. Илия Зюмбилев връчи на
Коментари Харесай

Илия Зюмбилев връчи почетен плакет на консула на Федерална Република Германия д-р Мариана Чолакова

Областният шеф на област Пловдив инж. Илия Зюмбилев връчи на 17.04.2024 година почетен плакет за принос в развиването на регионалното сътрудничество сред Република България и Федерална Република Германия на Почетния консул на Федерална Република Германия в Пловдив доктор Мариана Чолакова.
Прочетете още
Предложението за тази премия е направено от група неправителствени организации от град Пловдив – фондация „ Хаир “, Център „ Инфорома “, Женско сдружение „ Надежда “, НЧ „ Шалом Алейхем “ и Граждански съвет „ Лозница “.

Областният шеф акцентира отличния разговор сред България и Германия и значимата роля на съдействието на районно равнище. Той изрази признателност към доктор Чолакова за нейните старания в укрепването на взаимоотношенията сред двата района и акцентира нуждата от продължение на такива начинания в бъдеще. Той изрази убеждението си, че единствено посредством взаимни старания и отворен разговор можем да реализираме стабилно развиване и богатство както на локално, по този начин и на районно равнище.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР