Областният управител на Област Плевен уважи 95-та годишнина начиталище Бъдеще

...
Областният управител на Област Плевен уважи 95-та годишнина начиталище Бъдеще
Коментари Харесай

Областният управител на Област Плевен уважи 95-та годишнина на читалището в Тодорово

Областният шеф на Област Плевен почете 95-та годишнина начиталище „ Бъдеще 1927 “ в село Тодорово. Тържеството се състоя на 3 септември.

„ С посланието на проведения от Вас благотворителен базар – концерт „ С ръце и сърце за читалището “ за следващ път показвате, че сте положителни пазители на културно – просветната работа на читалищните деятели през годините, съхранявате локалните обичаи, история и достоверен фолклор. С сходни каузи Вие в действителност чертаете бъдещия небосвод на читалище „ Бъдеще 1927 “, сподели в обръщението си регионалният шеф.

Към ръководителя на читалището Петко Дилков, секретаря Галя Нинова и цялото читалищно настоятелство той насочи пожелания за здраве, сила и сили, сервира поздравления за организацията и провеждането на прелестната самодейност и  прикани да се множат почитателите в сходни инициативи в поддръжката на положителните читалищни каузи.

„ Пожелавам Ви да сте все по този начин поредни и въодушевени продължители на 95-годишната история на читалище „ Бъдеще 1927 “, сподели в умозаключение губернаторът на област Плевен.

Той подари на читалището първокласна книга за Плевенска област със забележителни места на 11-те общини от Област Плевен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР