Областният управител инж. Маринчо Христов присъства на празничен спектакъл по

...
Областният управител инж. Маринчо Христов присъства на празничен спектакъл по
Коментари Харесай

Областният управител инж. Маринчо Христов присъства на празничен спектакъл по случай юбилей на ДГ „Детство“

Областният шеф инж. Маринчо Христов участва на празничен театър по случай четвърт вековния празник на детска градина „ Детство “ Сливен, който се състоя в зала „ Сливен “.



В приветствения адрес, изпратен към управлението на детската градина, в лицето на Красимира Милчева, той благодари за ежедневното усърдие и самообладание, и за любовта и усмивките, с които екипът на ДГ " Детство " всекидневно подарява децата, тъй че те да се усещат спокойни и щастливи.

В знак на почитание беше поднесена и кошница с цветя от името на Областна администрация.

Малките ученици пресъздадоха настроението, което носят четирите годишни времена, облечени в красиви костюми, в богата театрална хореография наситена с доста музика, песни и танци.

Концертът се трансформира в същинска приказна приказност от страсти и цветове, която донесе на гостите доста усмивки и сълзи от благополучие, а на малчуганите бурни овации.

Учебното заведение отваря порти още през далечната 1973 г, в сливенския жилищен комплекс „ Младост “. На 01.07.1992 с решение на Общинското управление получава името „ Детство “.

От тогава до в този момент то предлага модерна материална база съобразена с всички условия, а за деца се грижи екип от висококвалифицирани експерти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР