Областният управител Гергана Микова закле днес кмета на община Мъглиж

...
Областният управител Гергана Микова закле днес кмета на община Мъглиж
Коментари Харесай

Новоизбраните кметове и общински съветници в Мъглиж и Николаево положиха клетва  

Областният шеф Гергана Микова закле през днешния ден кмета на община Мъглиж Господин Господинов , 17-те общински съветници и кметовете на кметства. 

„ Пожелавам ви сполучлив мандат. Да извършите поетите към хората на общината обещания и след 4 години да застанете още веднъж почтено пред тях “, ги поздрави тя и връчи на кмета ключа знак на локалната власт.
Избраният за трети мандат Господинов благодари за оказаното му доверие и даде обещание да работи за богатството на всички поданици на Мъглиж . Тържествен молебен за здраве, благополучие и благоденствие беше отслужен от Негово Високопреосвещенство старозагорският митрополит Киприан и свещеници. 

За ръководител на общинския съвет бяха препоръчани две кандидатури - на доктор Стефан Христов от ГЕРБ и на Стефан Стойков от Българска социалистическа партия за България. Тайното гласоподаване отреди поста за доктор Христов , който ще е пръв измежду равни в локалния парламент втори мандат. 
Областният шеф закле през днешния ден и новоизбраните представители на локалната власт в община Николаево - кмета Николай Кънев , 13-те общински съветници и кметовете на кметства. И там за поста ръководител на общинския съвет се бориха две кандидатури - на Юсеин Юсменов от Движение за права и свободи и на Христо Христов от Българска социалистическа партия. След скрито гласоподаване със 7 гласа " за " поста поема Юсменов .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР