Областният управител Георги Митов участва в работна среща с областния

...
Областният управител Георги Митов участва в работна среща с областния
Коментари Харесай

Областните управителина Враца, Видин и Монтана обсъдиха готовността за изборите на съвместна среща

Областният шеф Георги Митов взе участие в работна среща с регионалния шеф на област Монтана Валери Димитров и Огнян Михайлов, регионален шеф на област Видин.

Домакин на работната среща бе инж. Валери Димитров. Трима регионални шефове се срещнаха с представители на ОД на Министерство на вътрешните работи от трите регионални центрове, представители на дирекции „ Социално подкрепяне “, заместник-директора на Северозападно държавно дружество – Враца и на дирекцията по горите– Берковица, както и шефовете на 11-те държавни горски стопанства от трите Северозападни района.

Една от главните тематики бе снабдяването с дърва за популацията, като до края на тази година горските стопанства в трите области се чака да обезпечат 50 000 куб дърва за огрев, увери присъстващите инж. Атанасов, заместник-директор на Северозападно държавно дружество Враца.

Анализирана бе ситуацията по отношение на идните парламентарни избори на 2 октомври, касаеща организацията обезпечаването и недопускането на нарушавания на изборния развой.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР