Областният управител Дани Каназирева издаде заповед, с която се разрешава

...
Областният управител Дани Каназирева издаде заповед, с която се разрешава
Коментари Харесай

Стадион Локомотив с разрешително за международни мачове за още 12 месеца

Областният шеф Дани Каназирева издаде заповед, с която се позволява потреблението на стадион „ Локомотив “ за провеждането на интернационалните спортни мероприятия за период от 12 месеца. Заповедта е за втора поредна година и е на база инспекция и отчет на образувана регионална комисия в осъществяване на Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.

От предходната година, с смяна на нормативната уредба, инспекцията на спортните уреди и надлежно издаването на разрешителни за осъществяване на спортни надпревари, са делегирани на регионалните администрации.

„ Проверката от комисията е осъществена в осъществяване на условията за застраховане на сигурността и сигурността при осъществяване на интернационалните спортни мероприятия на стадионите “, разяснява регионалният шеф.

При огледа на спортното оборудване е открито, че трибуните и седалките са съгласно условията, има ясно обозначени места с достъп за хора с увреждания и техните придружители. Десет на 100 от общия потенциал на стадиона е в бранш със заграждения за гостуващите почитатели.

Изключение е част от южната част на бранш „ Гости “, /която не се ползва/. Стадионът, като и частите отвън него, са добре осветени и има построено видеонаблюдение. Има действен координационен център с аспект към цялата вътрешна част на стадиона и благоприятни условия за връзка сред лицата и представителите на съответните служби, виновни за сигурността и реда. Около всеки вход на стадиона има сложени осведомителни табели на български и британски език, посочващи неразрешени за внасяне на стадиона предмети.

Освен лекарски кабинет има и обособено място за разполагане на изцяло оборудвана амбулантна шатра за оказване на първа помощ. По време на срещи се обезпечават и две коли за спешна помощ. Съвместно с органите на реда на всички входове на стадиона се обезпечава пропускателен режим посредством железни заграждения и надзор.

На база на заключенията на комисията, в която вземат участие представители на Областта, община Пловдив, ОД на Министерство на вътрешните работи, РДПБЗН и други, се издава и съответното позволение за една година. efbet Лига 17 кръг, събота 13 февруари  Черно море 0:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР