Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова

...
Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

ГЕРБ регистрира листата за 25 МИР: Борисов е водач, Фандъкова – втора

О бластният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и претенденти за народни представители записаха листата на ГЕРБ в 25 РИК – Район " Красна поляна ".

Водач на листата на ГЕРБ в 25 МИР-София е водачът на партията Бойко Борисов . Бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова е втора в листата.

" Посланията, с които влизаме и които излъчваме, са " постоянна България в сигурна Европа ", сподели Фандъкова и добави, че страната ни има потребност от сигурност, устойчиво ръководство и развиване във всички браншове. Бившият кмет на София е безапелационен, че след три години популизъм и блуждаене, е време за прагматизъм и работа.

Днес предстои представители на ГЕРБ-София да записват листите на партията и за 23 и 24 МИР.

В 12 часа регионалният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, лидерът на листата на ГЕРБ в 24 МИР Рая Назарян и претенденти за народни представители ще се записват в 24 РИК - регион " Сердика ", бул. " Княгиня Мария Луиза " 88.

В 14 часа регионалният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, лидерът на листата на ГЕРБ в 23 МИР Георги Валентинов Георгиев и претенденти за народни представители ще записват листата на партията в 23 РИК – регион " Триадица ", улица " Алабин " № 54.

* Във видеото: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР