Областният координатор и водач на листата Красен Кръстев, заедно с

...
Областният координатор и водач на листата Красен Кръстев, заедно с
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители за област Враца

Областният координатор и лидер на листата Красен Кръстев, дружно с Областния ръководител на Съюз на демократичните сили - Враца Ирина Иванова внесоха през днешния ден документи за регистрирането на листата от претенденти за народни представители за идния на 2 април ексклузивен парламентарен избор. На регистрацията в РИК - Враца, те бяха подкрепени от кметовете Калин Каменов и Иво Цветков, представители на общинските структури и общински съветници.

”За мен е огромна отговорност да съм лидер на листата. Тя е формирана от потвърдили се персони с опит, престиж и най – към този момент с готовност да работят за развиването на района ”, съобщи след регистрацията лидерът на листата и регионален координатор Красен Кръстев.

Той акцентира, че най-важното сега е страната ни да излезе от рецесиите и хаоса, в които е в последните две години.

“България е заобиколена от рецесии, самата тя е изправена пред рецесии и е време да бъде формирано държавно управление, което да върне стабилността в държавата-това е най-важно за хората ”, акцентира Красен Кръстев.

Листата на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили за област Враца е формирана от 12 претенденти.

Втори е националният представител в 48-ото Народно събрание и лекар по стопанска система Мартин Харизанов.



Трети в листата се подрежда художественият началник на Ансамбъл “Мездра ” и депутат в 45-ото Народно събрание Мирослав Аспарухов, а на четвърта позиция е уважаваният доктор доктор Цветанка Генкова. Пети в листата от претенденти за народни представители от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за област Враца е инж. Гълъбин Младенов, а на шесто място е предприемачът Илиян Еленков. Председателят на Общински съвет - Мизия Татяна Спасова е на седма позиция, след нея се подреждат Мартин Стойчевски - възпитател и Яна Бецинска - Георгиева - икономист. Представителят на съдружния сътрудник от Съюз на демократичните сили з.м.с. Дамян Петров е на 10-то място. Единадесета в листата е финансистът и шеф на дирекция в Община Козлодуй Лилия Димитрова, а общинският консултант в Общински съвет - Козлодуй Ангел Лалюв е на 12-то място.



“Кандидатите в нашата листа са представители на съвсем всички общини в региона. Сигурен съм, че с техния капацитет ще създадем една положителна акция, учредена на обстоятелства и задължения, които имаме отговорността и опцията да поемем и осъществим. Желая триумф на мощния екип на Враца! ”, подчертава при регистрацията лидерът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Враца и регионален координатор Красен Кръстев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР