Областният директор на бившата ДАИ в Пазарджик, а сега Изпълнителна

...
Областният директор на бившата ДАИ в Пазарджик, а сега Изпълнителна
Коментари Харесай

Директор в ДАИ е освободен заради инструктаж на служители в затвора

Областният шеф на някогашната ДАИ в Пазарджик, а в този момент Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ", Владимир Добрев ще бъде освободен. Това заяви самият той в ефира на БиТиВи. Освобождава поста от 15 януари против 6 заплати обезщетение.

Дотук се стигнало откакто преди време завел подчинените си на инструктаж по тематиката корупция в пандиза. Самият той описа, че в предишното си на следовател е ходил служебно в пандиза и още помни какво влияние е имало това върху него, по тази причина решил да заведе чиновниците си в образователния център. Допълни, че през последните години организацията е проверявана от разнообразни служби след сигнали за корупция. Уведомил за концепцията си и своя началник. Впоследствие обаче чиновник се оплаква, въпреки че самият той не се е предвиждало да бъде на въпросния инструктаж.

Директорът изясни, че визитата не е включвало контакт със пандизчиите. Той напомни, че през последните години е имало голям брой инспекции на разнообразни равнища в организацията поради сигнали за корупция. Имаше и задържани и упрекнати чиновници.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР