Областната дирекция на МВР във Враца се похвали с добри

...
Областната дирекция на МВР във Враца се похвали с добри
Коментари Харесай

По-малко престъпления във Врачанско през ноември отчетоха от МВР

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца се похвали с положителни резултати, през последния месец. Това стана ясно по време на постоянният брифинг на старши комисар Янко Янколов. Ноемврийският доклад демонстрира, че закононарушенията на територията на региона са намалели, а униформените работят старателно за попречване на разпространяването на опиати.
Според статистиката на дирекцията, записаните закононарушения на територията на региона бележат спад с 25% по отношение на месец октомври. За ноември униформените са записали 159 закононарушения, а през октомври са били 214. Установените причинители са 75.
Полицейската сводка демонстрира още, че за интервала има регистрирани 8 телесни повреди на поданици на региона.
За месеца са регистрирани 64 обири, като тук цифрите бележат лек растеж по отношение на предходния месец. Грабежите през ноември са били 5, като толкоз са и записаните закононарушение за заличаване на имущество. Измамите за интервала са 3, а похищенията над МПС са 2, сподели още Янколов.
Заловени са 9 души за владеене на опиати, а трима са хванати да карат дрогирани. Образуваните бързи полицейски производства за дрога са 2 броя.
За месеца униформените са конфискували 142 200 къса цигари и 25 кг тютюн без български акцизен бандерол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР