Областна администрация Пловдив отново наема четири палати в Панаира за

...
Областна администрация Пловдив отново наема четири палати в Панаира за
Коментари Харесай

Наемат 4 палати в Панаира за изборните комисии

Областна администрация Пловдив още веднъж наема четири покои в Панаира за изборите на 14 ноември и възможен балотаж на 21 ноември.

Това стана ясно през днешния ден на взаимната среща сред управлението на регионална администрация с целия състав на 17 РИК.

„ Имаме към този момент оферта от Панаира за наемането на палатите. До ден-два ще подпишем контракт. Ще желаяме от Панаира да подписа контракти с компании, които да обезпечат храна и вода в дните на изборите “, уточни регионалният шеф Ангел Стоев. „ Ще настояваме и за проучване на електросистемата на палатите и за инспекция за възможни течове при дъжд “, добави той.

Дарина Тодорова, ръководител на РИК 17, обърна внимание на това, че изборите ще бъдат през ноември, когато времето е студено и е желателно отоплителната система на Панаира да работи безпроблемно.

От Районната комисия благодариха на Областна администрация за положителната организация на предходните избори и най-много за машините, които са били доставени в точния момент и е нямало закъснение на изборния развой.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР